Γιάννης Ηλίας: με μέριμνα για τους εργαζόμενους πρέπει να παραμείνει ‘ΖΩΝΤΑΝΗ’ η επιχειρηματικότητα του Ασπροπύργου

Ασπρόπυργος

17/12/2020, 2:25 μμ

Δείτε την ανακοίνωση του συνδυασμού “ΑλλάΖΟΥΜΕ”:

Την έντονη ανησυχία των συνδημοτών μας και κατοίκων του Ασπρόπυργου για τις αυξητικές τάσεις που παρουσιάζουν τα κρούσματα Covid 19 στην περιοχή, μεταφέραμε σήμερα στον αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Προτείναμε τη λήψη άμεσων μέτρων όπως:
Πραγματοποίηση από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές τακτικών τεστ ανίχνευσης στον πληθυσμό της πόλης, ακόμη και μία φορά την εβδομάδα (έστω και με οικονομική επιβάρυνση του Δήμου).

Διεξαγωγή άμεσα τεστ ανίχνευσης COVID 19, σε όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Τη συστηματική και επισταμένη ενημέρωση των κατοίκων, ώστε να υπάρξει απόλυτη κατανόηση και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας συνδυαστικά με αυστηρότερους ελέγχους από την Αστυνομία.

Την έκδοση από την Περιφέρεια και τον Δήμο Ασπροπύργου έντυπου, αλλά και οπτικοακουστικού υλικού που θα απευθύνεται σε όλο τον τοπικό πληθυσμό και θα ενημερώνει διεξοδικά για τα μέτρα προστασίας αλλά και θα υποδεικνύει τους τρόπους περιορισμού της διασποράς.

Τη συνεχή απολύμανση των χώρων όπου παρουσιάζεται υψηλός συνωστισμός (π.χ. τράπεζες, super market, δημόσιες υπηρεσίες κλπ).

Όλα αυτά με μέριμνα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις καθώς θα πρέπει να παραμείνει ‘ΖΩΝΤΑΝΗ’ και η επιχειρηματικότητα της περιοχής.

Διαβάστε επίσης