Γιάννης Ηλίας: Ελπίζω να καταφέρετε να χτίσετε ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν

Γράφει:

Ασπρόπυργος

14/06/2020, 8:19 μμ

Ο Γιάννης Ηλίας, επικεφαλής του συνδυασμού “ΑλλάΖΟΥΜΕ”, επισήμανε στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να καταφέρουν να χτίσουν ένα μέλλον καλύτερο από τον παρόν, γιατί το αξίζουν.

Δείτε την ανακοίνωση:

Εύχομαι σε όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που ξεκινάτε τον αγώνα σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε εξεταστική διαδικασία είναι δύσκολη και προκαλεί άγχος και πίεση, πόσο μάλλον φέτος που οι πανελλαδικές διεξάγονται εν μέσω της περιπέτειας του κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά σας προτρέπω να μην πτοηθείτε. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να παραμείνετε ασφαλείς, να προσέλθετε στις εξετάσεις σας με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όσο πιο ήρεμοι και νηφάλιοι μπορείτε να είσαστε και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο σας. Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας. Είναι ωστόσο μία από τις ευκαιρίες που θα συναντήσετε μπροστά σας, και βέβαια όχι η τελευταία.

Στον αγώνα αυτό είχατε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους γονείς και κηδεμόνες σας, που δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής μας, στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας, που σε μη ‘κανονικές’ συνθήκες, είμαι βέβαιος ότι στάθηκαν παραγωγικά δίπλα σας.
Σας εύχομαι να κατακτήσετε τη γνώση, να εκπληρώσετε τα όνειρα σας κι ελπίζω να καταφέρετε να χτίσετε ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν, γιατί το αξίζετε.

Η σκέψη όλων είναι κοντά σας. Καλή επιτυχία!

Γιάννης Ηλίας

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ”

Διαβάστε επίσης