Γιάννης Ηλίας: Δίνουμε αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο. Για τη νίκη της κοινωνίας και των πολιτών

Γράφει:

Ασπρόπυργος

30/01/2023, 1:39 μμ

Ανακοίωση του επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ» για την χθσινή εκδήλωση κοπής πίτας:

Με τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για όλους και για τον Δήμο να είναι μία χρονιά αλλαγών και θετικών εξελίξεων, με την κοινωνία και τη νεολαία στην πρώτη γραμμή, η δημοτική παράταξη ¨Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” έκοψε το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στο μαγαζί Οίνος και Γεύσεις , όπου έγινε η εκδήλωση δημιουργήθηκε  το αδιαχώρητο!!! 

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννης Ηλίας ευχαρίστησε όλες και όλους από τα βάθη της καρδιάς του για την πολυπληθή και αθρόα προσέλευση, που αν μη τι άλλο, φανερώνει την επιθυμία για σημαντικές  αλλαγές αλλά και την πίστη για μία νικηφόρα πορεία στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.  

“Ως δημοτική παράταξη «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ» είμαστε εδώ, για να κάνουμε στο ακέραιο πράξη την υπόσχεση που σας δίνουμε. 

Να αγωνιστούμε για έναν καλύτερο Δήμο, με πνεύμα ενότητας, εργατικότητας και με διάθεση προσφοράς, χωρίς αποκλεισμούς, προς όλους τους πολίτες, ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής κ. Γιάννης Ηλίας, καλώντας τον κόσμο να συστρατευθεί στον αγώνα με αξιοπρέπεια, αλήθεια και με όραμα για το αύριο. Για τη νίκη της κοινωνίας και των πολιτών! 

Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε επίσης