Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις βιαστές – Το μεσημέρι η μητέρα

Γράφει:

Ελλάδα

17/10/2022, 11:42 πμ

Μετά τη 1 το μεσημέρι η μητέρα στην Ευελπίδων – Ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα συνελήφθη την Παρασκευή, ο 36χρονος και ο 34χρονος το Σαββατοκύριακο.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθει μετά τη σύλληψή της.

viasmos-12xronis-anakritis-3a
viastes-1
viastes-2

Παράλληλα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Συνομιλούσε με τη 12χρονη με διαδικτυακή εφαρμογή

Τελευταία χρονικά για την ώρα σύλληψη αυτή ενός 34χρονου που φέρεται να είχε βιάσει το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος, ο οποίος έχει επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία , η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού, δίνοντας στη συνέχεια χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετίσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε φωτογραφίες του 34χρονου

 

34xronos__1_
34xronos__3_
34xronos__4_
34xronos__5_
34xronos__7_

Σε διαθεσιμότητα ο  36χρονος διοικητικός υπαλληλος του «Μεταξά»

Ο δεύτερος που οδηγήθηκε στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας ήταν ο 36χρονοςκ, ο πέμπτος χρονικά συλληφθείς για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονη.

O 36xρονος συλληφθείς 

36xronos_1
36xronos_2
36xronos_3
36xronos_4

 

Ο 36χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του υποστηρίζει ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

viasmos-12xronis-36xronos2
viasmos-12xronis-36xronos

Τι υποστηρίζει ο 33χρονος

Τα επιχειρήματα του 33χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για τον βιασμό της 12χρονης ανέπτυξε ο δικηγόρος του επιμένοντας στον ισχυρισμό ότι ο πελάτης του συναντήθηκε με το κορίτσι αλλά δεν την βίασε.

Ο δικηγόρος του 33χρονου,  ο οποίος ήταν εργαζόμενος σε φαρμακοπήθηκη και ζούσε στην Αγία Βαρβάρα, περιέγραψε ότι «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου» υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν συνέβη γιατί ο πελάτης του «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Δείτε φωτογραφίες του 33χρονου

33xronos_3
33xronos_2
33xronos_1

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, υποστήριξε, επίσης, ότι υπάρχουν γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον πελάτη του και την 12χρονη η οποία, όπως είπε, φεύγοντας του είπε «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου» αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Επέμεινε ακόμα, ότι ο Αναστάσιος Λ. όπως είναι το όνομα του 33χρονου, «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Ειδικά, τέλος, για τις συνομιλιές του πελάτη του με την 12χρονη είπε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και ότι το κορίτσι» επικαλούμενος ως επιχείρημα ότι «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Διαβάστε επίσης