Βασίλης Μουστάκης: «Βγαίνουμε ΜΠΡΟΣΤΑ για την πόλη μας»

Γράφει:

Εκλογές 2023

06/07/2023, 2:00 μμ

Βασίλης Μουστάκης: «Βγαίνουμε ΜΠΡΟΣΤΑ για την πόλη μας».

Οι δημοτικές εκλογές αποτελούν το πλέον σημαντικό γεγονός των τοπικών κοινωνιών, δεδομένου ότι προσφέρεται η δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να εκλέξουν αλλά και να εκλεγούν. Σε αυτή τη σημαντική πρόκληση αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ, όχι μόνο από τον ρόλο του εκλογέα αλλά και από τον απαιτητικό ρόλο του υποψηφίου αντιπροσώπου. Ήρθε, λοιπόν,  η στιγμή να επικοινωνήσω σε σας τους λόγους που με οδήγησαν στην πολιτική αρένα, συσπειρώνοντας τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος Μπροστά» και υποψήφιο δήμαρχο τον φίλο και συντοπίτη, Αλέκο Μυλωνά.

Κάθε κοινότητα έχει μοναδικές ανάγκες και προκλήσεις, ιδιαίτερα η δική μας περιοχή, μία πόλη με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού στη Δυτική Αττική, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες στήριξης του πληθυσμού της, με ζητήματα ασφάλειας και εκπαίδευσης, με θέματα που εφάπτονται της καθημερινότητας, όπως η έλλειψη χώρου στάθμευσης στο κέντρο της περιοχής καθώς και η απουσία πεζόδρομου ως κεντρικού άξονα αγοράς της πόλης. Με γνώμονα τις προκλήσεις αυτές, έχω χρέος ως άτομο που έχει επιλέξει να ζει και να μεγαλώνει την οικογένεια του στον Ασπρόπυργο, να συνδράμω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας.

Σχεδιάζουμε μαζί τον Ασπρόπυργο της επόμενης δεκαετίας

Έχοντας εργαστεί πολλά χρόνια στην τοπική κοινωνία, αλλά και εκτός αυτής, θέλω να δώσω πίσω στην κοινότητα, στον τόπο που μεγάλωσα τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν ως άνθρωπο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, λοιπόν,  της 8ης Οκτωβρίου του 2023 αποτελούν τις πλέον κρίσιμες για την πόλη μας τα τελευταία 30 χρόνια. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να ξανά συστηθούμε με τον τόπο μας, με τις ρίζες μας, με τον Ασπρόπυργο. Βγαίνουμε μπροστά για την πόλη μας. Βγαίνουμε μπροστά με Δήμαρχο τον Αλέκο Μυλωνα Σχεδιάζουμε μαζί τον Ασπρόπυργο της επόμενης δεκαετίας.

Μουστάκης Βασίλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ»