Βαγ. Λιάκος: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξυγίανση της PROVET και την θετική εξέλιξη για τουλάχιστον 94 εργαζόμενους της εταιρείας

Γράφει:

Ασπρόπυργος

30/05/2020, 3:22 μμ

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής και Γραμματέας της Βουλής, Λιάκος Ευάγγελος, έπειτα από πιέσεις και συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με την εξυγίανση της PROVET, ανακοίνωσε ότι τελικά την εξυγίανση ανέλαβε η ρώσικη επενδυτική εταιρεία “Lime Capital”, η οποία έχει εξυγιάνει με επιτυχία και τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο. Με την εξέλιξη αυτή 94 εργαζόμενοι θα εργάζονται πλέον σε ένα ασφαλές περιβάλλον με προοπτικές, χωρίς τον κίνδυνο να χάσουν την θέση εργασίας τους. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτην την εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι θα πάψουν να εργάζονται υπό καθεστώς ανασφάλειας και η περιοχή μας θα διατηρήσει μια σύγχρονη επιχείρηση σε λειτουργία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μονο να μείνουν σταθερές  οι θέσεις εργασίας στον τόπο μας αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία καινούργιων», δήλωσε ο κ.Λιάκος.

Η PROVET είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κτηνιατρικών φαρμάκων στην Ελλάδα και μια από τις πιο εύρωστες εταιρείες στο χώρο της διανομής κτηνιατρικών φαρμάκων, διατροφικών προϊόντων για παραγωγικά ζώα, τροφών και αξεσουάρ για μικρά ζώα και εξοπλισμού κτηνιατρείων και στεγάζεται σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 25.500m2 στον Ασπρόπυργο.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Σήμερα χαιρετίζουμε μια πολύ θετική εξέλιξη για τουλάχιστον 94 εργαζόμενους της εταιρείας PROVET.

Έπειτα από συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης αλλά και αλεπάλληλες πιέσεις από την πλευρά του βουλευτή Δυτικής Αττικής και Γραμματέα της Βουλής, Λιάκου Ευάγγελου, ανακοινώθηκε ότι την εξυγίανση της PROVET ανέλαβε τελικά η ρώσικη επενδυτική εταιρεία “Lime Capital”. Η εν λόγω εταιρία έχει εξυγιάνει με επιτυχία και τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο.

Οι εργαζόμενοι πλέον θα πάψουν να εργάζονται υπό καθεστώς ανασφάλειας και η περιοχή μας θα διατηρήσει μια επιχείρηση με σημαντικές προδιαγραφές.

Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Λιάκος, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτην την εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι θα πάψουν να εργάζονται υπό καθεστώς ανασφάλειας και η περιοχή μας θα διατηρήσει μια σύγχρονη επιχείρηση σε λειτουργία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μονο να μείνουν σταθερές  οι θέσεις εργασίας στον τόπο μας αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία καινούργιων.»

Διαβάστε επίσης