Ασφαλτοστρώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

10/07/2020, 7:52 μμ

Λ. Κοσμόπουλος: «Συνεχίζουμε με έργο, για την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Το έργο, χρηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής, έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.000.000 εκατ. ευρώ και εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Ενώ σε ορισμένες περιοχές οι εργασίες είναι σε εξέλιξη, ολοκληρώθηκαν ήδη οι ασφαλτοστρώσεις στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στη Μαγούλα, στον Δήμο Ελευσίνας, αποδίδοντας βελτιωμένο οδικό δίκτυο, με ασφάλεια.

Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε ότι: «Υλοποιούμε και συνεχίζουμε τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, τηρώντας όσα προβλέπονται για την ορθή εκτέλεσή τους, τα μέτρα ασφαλείας για πεζούς και οδηγούς, την παράδοση του έργου στους πολίτες. Οι εργασίες οδοποιίας συμβάλλουν ουσιαστικά, στην ασφάλεια, στην βελτίωση της κυκλοφορίας και στην αλλαγή εικόνας της περιοχής Συνεχίζουμε με έργο, για την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, γνωστοποιείται το παρακάτω πρόγραμμα εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας οδηγών και πολιτών.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες συντήρησης της οδοποιίας εκτελούνται από 6 έως 30 Ιουλίου 2020, ώρες 20:00 ως 06:00, στα παρακάτω σημεία:

Στο Δήμο Ελευσίνας: στην οδό Κυπραίου και Ελευθερίου Βενιζέλου

Και στην Μαγούλα προς Στεφάνη

Στο Δήμο Ασπροπύργου: Περιφερειακή Αιγάλεω και Περιφερειακή Ασπροπύργου

Στο Δήμο Μεγαρέων: σε οδούς από τα Μέγαρα προς το Αλεποχώρι.

Τα έργα είναι προγραμματισμένο να εκτελούνται τμηματικά, ώστε να μη διακοπεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα, από την νομοθεσία και τις υποχρεώσεις του αναδόχου του έργου, μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης