Ασπρόπυργος: Παράτησαν βρέφος στον δρόμο και κλείδωσαν 4 ακόμη παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Γράφει:

Ασπρόπυργος

12/10/2021, 8:46 μμ

Ένα περιστατικό κακοποίησης παιδιών που προκαλεί σοκ ήρθε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το MEGA, πριν από λίγες ημέρες, περαστικοί εντόπισαν ένα τραυματισμένο βρέφος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, αλλά και τέσσερα ακόμη παιδιά κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Το πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών έγινε στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με το MEGA, πριν από δύο μέρες ένα άτομο αλβανικής καταγωγής ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, το οποίο ήταν παρατημένο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο άνθρωπος αυτός, διαπίστωσαν ότι το βρέφος είναι χτυπημένο και ταυτόχρονα προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού.

Πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής και σε ένα σημείο άκουσαν να κλαίνε κάποια μωρά. Κοίταξαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι σε μία άλλη θέση βρίσκεται ένα ακόμη παιδί, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο. Το χειρότερο είναι ότι οι αστυνομικοί άκουσαν και άλλα κλάματα και έτσι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και είδαν άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό κλειδωμένα.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια βρήκαν μία 13χρονη, η οποία είπε ότι οι γονείς των παιδιών  -ηλικίας 25 και 27 ετών- της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία.

Πηγή:reader.gr

Διαβάστε επίσης