Ασπρόπυργος Μπροστά: Η μεγάλη πορεία Νίκης της Κοινωνίας του Ασπροπύργου ξεκίνησε από την Τρύπα Αλεπούς!

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Εκλογές 2023

23/09/2023, 1:39 μμ

Αλέκος Μυλωνάς: Ζητάμε καθαρή ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  για να μπορέσουμε να ξαναδούμε τον Ουρανό!

Ο Αλέκος Μυλωνάς, Υποψήφιος Δήμαρχος Ασπροπύργου με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ», ξεκίνησε από την Τρύπα Αλεπούς τη μεγάλη πορεία Νίκης της Κοινωνίας του Ασπροπύργου. Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ελευθερίου, ο Αλέκος Μυλωνάς έθεσε ξεκάθαρα το πλαίσιο της νέας Δημοτικής Διοίκησης που εκπροσωπεί, τις νέες αξίες και προτεραιότητες που προκρίνει, περιγράφοντας τη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Ασπρόπυργο από ολιγωρίες και παραλείψεις χρόνων. 

Ο Αλέκος Μυλωνάς τόνισε ότι ο συνδυασμός και η ομάδα του έχουν Σχέδιο, εφικτό, κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο για τη ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση των παραμελημένων γειτονιών του Ασπροπύργου. Για την περιοχή της Τρύπας Αλεπούς αναφέρθηκε στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, στην αντιπλημμυρική θωράκιση με άμεσες ενέργειες στο ρέμα, στην οδική ασφάλεια και την ένταξη της περιοχής στο ολοκληρωμένο δίκτυο τοπικής συγκοινωνίας Ασπροπύργου. Ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί η μη ασφαλής Παιδική Χαρά της γειτονιάς στο πρόγραμμα Πρότυπων Παιδικών Χαρών και φυσικά θα πιστοποιηθεί. Θα γίνουν τα αυτονόητα σχολίασε χαρακτηριστικά! Επιπλέον, το Σχέδιο του συνδυασμού προβλέπει ότι η Τρύπα Αλεπούς θα χαρακτηριστεί ως Πρότυπη Γειτονιά Καθαριότητας, δηλαδή θα διατεθούν συγκεκριμένα μέσα και κατευθύνσεις από ανθρώπους του Δήμου με σκοπό να βοηθάνε τους πολίτες στον τομέα της καθαριότητας, της διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή και να προωθούν την ανακύκλωση. 

Μάλιστα το Σχέδιο του συνδυασμού ως νέα Δημοτική Αρχή προβλέπει Αποκεντρωμένο Σημείο Διοίκησης κοντά σας στην περιοχής της Γκορυτσάς με αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο και δημοτικούς υπαλλήλους!

Παράλληλα ο Αλέκος Μυλωνάς μίλησε και για τα έργα που αφορούν όλον τον Δήμο. Το Σχέδιο για τον Ασπρόπυργο προβλέπει έργα, μικρά και μεγάλα, και πολιτικές ανάσχεσης της δραματικής περιβαλλοντικής και υγειονομικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, της τρωτότητας των υποδομών και των υστερήσεων, της δυσκολίας μετακινήσεων των πολιτών και της έλλειψης ολοκληρωμένου σχεδίου οδικής ασφάλειας.  

Κλείνοντας την ομιλία του ο Αλέκος Μυλωνάς έθεσε επιτακτικά το μεγάλο Δίλημμα της εκλογικής μάχης. Να επιλέξουν οι πολίτες ξεκάθαρα, «με ποιους πάνε και ποιους αφήνουν» ώστε την Κυριακή 8 του Οκτώβρη ο Ασπρόπυργος να εορτάσει μια Μεγάλη Νίκη της Κοινωνίας για έναν Δήμο σύγχρονο, οχυρωμένο στα δύσκολα και πολιτισμένο για τους Ανθρώπους του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα πάμε με το Παλιό, τις Παλιές αντιλήψεις διοίκησης και υποτίμησης της νοημοσύνης των πολιτών; Ή θα δώσετε καθαρή εντολή να διοικήσουμε Μαζί, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικισμό που πλήττεται από την χρόνια αδιαφορία; Σας καλώ να πορευτούμε ΜΑΖΙ με ΣΧΕΔΙΟ, για να ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, το οφείλουμε στην ιστορία μας!»