Ασπρόπυργος: Μαθητής χτυπήθηκε από ρεύμα στο 3ο Γυμνάσιο

Γράφει:

Ασπρόπυργος

01/10/2022, 9:48 μμ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή (30/09) στο 3ο Γυμνάσιο Ασπρόπυργου, όταν ένας νεαρός μαθητής της Γ’ γυμνασίου χτυπήθηκε από ρεύμα.

Το σχολείο στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες για όλους τους μαθητές.

Ο άτυχος μαθητής πηγαίνοντας στην εξέδρα για να παρακολουθήσει τα αγωνίσματα, πέρασε δίπλα από την κολώνα ώστε να μην μπει μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ρεύμα. Σύμφωνα με αναφορές εξείχαν κάποια καλώδια από την κολώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αμέσως άρχισε να μουδιάζει το αριστερό χέρι του αλλά και να έχει ταχυκαρδία με τον νεαρό μαθητή να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η οικογένεια του προχώρησε σε μήνυση εις βάρος του σχολείου.

Ο αδερφός του άτυχου μαθητή μίλησε στον Σπύρο Ρούσσο και του ανέφερε πως στην αρχή οι καθηγητές του σχολείου υποστήριξαν πως ο νεαρός μαθητής ψεύδεται μέχρι την στιγμή που ο καθηγητής Ν έκανε έλεγχο στα καλώδια και διαπίστωσε πως έχουν ρεύμα. Αμέσως μετά κάλυψαν το σημείο της κολώνας και ζήτησαν συγγνώμη, η οποία δεν έγινε δεκτή από την οικογένεια.

Οι μαθητές από την αρχή της σχολικής χρονιάς ήταν εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να τραυματιστούν.

Ο 14χρονος μαθητής θα πάρει εξιτήριο την Δευτέρα (03/10) από το νοσοκομείο.
Ενώ μέχρι και σήμερα νιώθει ένα μούδιασμα στα δάχτυλα του.

Δείτε σχετικό βίντεο:

IMG_1138

Διαβάστε επίσης