Ασπρόπυργος: “Ανίκανη και άθλια η διαιτησία του Περράκη και των βοηθών του”

Ασπρόπυργος, Ελλάδα

18/02/2020, 6:11 μμ

Καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ασπρόπυργος για τη διαιτησία του αγώνα με τον Θεσπρωτό, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-2 για την 20η αγωνιστική της Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς για ακόμα μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μίας ανίκανης και άθλιας διαιτησίας του κ. Περράκη (Αθηνων) και των βοηθών του Κοττορού και Κοκμοτού (Δωδεκανήσων) η οποίοι σαν να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία με τις αποφάσεις τους έκριναν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του χθεσινού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Θεσπρωτού.

Οι όποιες αδυναμίες και τα δικά μας λάθη που έπαιξαν ρόλο στην ήττα από τον Θεσπρωτό ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κανέναν διαιτητή, να καταστρατηγεί τους κανονισμούς και να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.
Καλούμε τους αρμόδιους ΆΜΕΣΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας και θα δώσουμε τη μάχη να ξεφύγει η ομάδα απο τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ό,τι κι αν γίνει ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ως το τελος.

ΥΓ: Στο ημίχρονο όταν ο κόουτς Βαζάκας ρώτησε τον μεσαίο “τί είναι αυτά που σφυρίζεις?” Εκείνος του αποκρίθηκε “τώρα στο δεύτερο δεν θα σου δώσω ούτε φάουλ”, προκαλώντας τον με αυτό τον τρόπο να χειροδικήσει εναντίον του ώστε να τιμωρηθεί ο ίδιος και η ομάδα μας κατ επέκταση. Ο κόουτς υπέδειξε νηφαλιότητα και δεν το έκανε.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω στον κύριο ανεκδιήγητο Περράκη και τους βαστάζους-εντολείς του πως έχουν γνώσιν οι φύλακες και ξέρουν όταν πρέπει τί θα πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν την ομάδα τους…

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου
Γιάννης Ν. Μελετίου».

Διαβάστε επίσης