Αρχίζουν οι εγγραφές για τα Τμήματα Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, του Δήμου Ασπροπύργου.

Γράφει:

Ασπρόπυργος

31/08/2021, 7:06 πμ

Εγγραφές, από 1 ως 30 Σεπτεμβρίου 2021

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως, για όγδοη  (8η) συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσουν τα Τμήματα Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, για Μαθητές από οχτώ (8) ετών και άνω, αλλά και για Ενήλικες.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα, το οποίο παρακολουθούν, όχι μόνον Ασπροπύργιοι αλλά και Μαθητές από όλη την Αττική, καθώς και η άψογη συνεργασία, με το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κορυφαίου  Κρατικού Πανεπιστημίου του Μ.Β. Λομονόσοφ της Μόσχας (MGU), αποδεικνύουν ότι, η πρωτοβουλία του Δήμου, πριν από οκτώ (8) χρόνια, να ιδρύσει και να λειτουργήσει το Πρότυπο Σχολείο Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, με αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Σπουδών, όχι μόνο κάλυψε μια πραγματική αναγκαιότητα, με βάση και τις συνιστώσες του πληθυσμού της πόλης, αλλά έδωσε διέξοδο στις μορφωτικές αναζητήσεις πολλών ακόμη Νέων και Επαγγελματιών, απ΄ τον Ασπρόπυργο και όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις εγγραφές, στο Πρόγραμμα της νέας Σχολικής Xρονιάς, 2021-2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση tsoleridi.m@aspropyrgos.grαπό την 1η έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Η αίτηση είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ασπροπύργου στην κατηγορία Υπηρεσίες Δημοτών, https://www.dimosaspropyrgou.gr/ypiresies-dimoton/.

Πληροφορίες δίδονται και στα τηλέφωνα : 2132006514, 2132006542.

Τα Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, θα λειτουργήσουν, όπως πάντα, κάθε Σάββατο, στο Τρίτο (3ο) Γυμνάσιο Ασπροπύργου (Νίκης & Αθανασίου Τσίγκου).  Δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει, από κάθε γωνιά της Αττικής, ο Δήμος υπογραμμίζει πως, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων και σε μη Δημότες του Ασπρόπυργου.

Οι Εξετάσεις, για την απόκτηση αναγνωρισμένων, από το ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας, θα γίνουν σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου Αθηνών, υπό την αιγίδα του κορυφαίου  Κρατικού Πανεπιστημίου του Μ.Β. Λομονόσοφ της Μόσχας (MGU).

 Ενημερώνουμε ότι, κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας που απαιτούνται για την προφύλαξη της υγείας των μαθητών, ενόψει της πανδημίας του Κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης