Αναβάθμιση των αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία του Ασπρόπυργου

Ασπρόπυργος

17/10/2020, 5:46 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ασπροπύργου αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην ποιότητα της παρεχόμενης Εκπαίδευσης στους μαθητές της πόλης. Σε καθημερινή βάση, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στις Σχολικές Δομές με αποτέλεσμα τα Σχολεία της πόλης, στο σύνολό τους, να είναι σε άριστη κατάσταση και εξοπλισμένα με τα απαραίτητα εφόδια για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της προσπάθειας για αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκε το έργο, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» και αφορά στην αναβάθμιση των αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στον προαύλιο χώρο των Δημοτικών Σχολείων και περιλαμβάνουν ειδικό δάπεδο, μπασκέτες, φιλέ, παγκάκια, κάδους κ.α., σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο εκσυγχρονισμός των σχολικών υποδομών του Ασπρόπυργου, παρέχοντας στους μαθητές το καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης