Αλέκος Μυλωνάς: Στοχευμένα μέτρα και συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη μέρα του Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Εκλογές 2023

16/08/2023, 1:41 μμ

 

Ασφάλεια – Περιβάλλον – Υποδομές – Κοινωνική Πολιτική. Δείτε το σχέδιο και τις προτάσεις του συνδυασμού για την επόμενη μέρα του Ασπροπύργου.

Ο Αλέκος Μυλωνάς, Υποψήφιος Δήμαρχος Ασπροπύργου με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ», παρουσίασε με νέο βίντεο στα Social Media ένα μέρος του προγράμματος με το σχέδιο και τις προτάσεις του συνδυασμού για την επόμενη μέρα του Ασπροπύργου.

Τα στοχευμένα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Μυλωνάς αφορούν μεταξύ άλλων την ασφάλεια, το περιβάλλον, τις υποδομές και την κοινωνική πολιτική.

#Ασφάλεια: Γνώμονας η ασφάλεια και ο έλεγχος σε όλες τις γειτονιές του Ασπροπύργου.  Επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας με πρόσληψη 40 ατόμων και απόκτηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού για να αναβαθμιστεί η λειτουργική και επιχειρησιακή δυναμική της. Άμεση αντιμετώπιση της εισαγόμενης παραβατικότητας.

#Περιβάλλον: Δημιουργία χώρων πρασίνου σε γειτονιές και σε σημεία που γειτνιάζουν με κεντρικές οδικές αρτηρίες. Ριζική αναπτυξιακή παρέμβαση στη νέα ζωή με στοχευμένα μέτρα. Ανάπλαση αστικού κέντρου και διαπλάτυνση πεζοδρομίων οδού Μεγαρίδος.

#Υποδομές: Ίδρυση και ανέγερση του 2ου  Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου. Επαναλειτουργία και βελτίωση όλων των εγκαταλελειμμένων χωρών άθλησης και δημιουργίας. Άμεση ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου στα Νεόκτιστα. Κατασκευή νέου κλειστού  γηπέδου. Δημιουργία αποκεντρωμένων σημείων διοίκησης για εύκολη πρόσβαση των πολιτών στις πιο απομακρυσμένες συνοικίες. Στοχευμένη κυκλοφοριακή μελέτη για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, χρήση οδών αποκλειστικά για Ι.Χ. και διαπλάτυνση πεζοδρομίων οδού Μεγαρίδος.

#Κοινωνική Πολιτική: Δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης Παιδιών με Αναπηρία και Αυτισμό και αανακούφιση των καθηλωμένων οικογενειών τους με πρακτική και επιστημονική στήριξη μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο Αλέκος Μυλωνάς τόνισε ότι «Προχωράμε για τον Ασπρόπυργο που οραματιζόμαστε. Με σχέδιο και τον Άνθρωπο ΜΠΡΟΣΤΑ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα αγωνιστούμε για την πόλη μας και τους νέους της. Αυτοί είναι το μέλλον και σε αυτούς οφείλουμε να παραδώσουμε μια ανθρώπινη πόλη. Γιατί αυτό αξίζει σε όλους μας, αυτό αξίζει στον Ασπρόπυργο».

Δείτε το βίντεο: