Αλέκος Μυλωνάς στην κοπή πίτας του συνδυασμού: Είμαστε παρόν-ανεξάρτητοι-αυτόνομοι στις εκλογές του 2023

Γράφει:

Ασπρόπυργος

03/03/2022, 3:09 μμ

Ο συνδυασμός του Αλέκου Μυλωνά “Ασπρόπυργος Μπροστά” έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2022 χθες Τετάρτη 2/03. Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Μυλωνάς δήλωσε ξεκάθαρα ότι η παράταξη θα είναι παρούσα, ανεξάρτητη και αυτόνομη στις εκλογές του 2023. Αναφέρθηκε στα 2 χρόνια που πέρασαν, στις θέσεις που πήραν στα δημοτικά συμβούλια και στον πολιτικό διάλογο της πόλης, ενώ ανέφερε ότι μέσα στο Μάρτιο θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πολιτικού γραφείου στην οδό Αθανασίου Τσίγκου.

Το δώρο για το φλουρί ήταν ένα ωραίο γλυπτό του συντοπίτη μας καλλιτέχνη Στάθη Αλεξόπουλου.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Μυλωνάς ανέφερε ότι “ο συνδυασμός μας έχει ήδη τέσσερα χρόνια από την δημιουργία του και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στον μέλλον της πόλης μας”. “Στις προηγούμενες εκλογές κάναμε έναν καθαρό αγώνα, αρχών και θέσεων, και δεν ακολουθήσαμε τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας αλλά προτείναμε λύσεις” και συμπλήρωσε ότι “2 χρόνια τώρα στα δημοτικά συμβούλια αλλά και στους δημόσιους φορείς της κεντρικής κυβέρνησης δίνουμε μάχες, προβάλουμε τις θέσεις μας, διεκδικούμαι και συνεχώς προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τον πολιτικό διάλογο της πόλη μας”.

Τέλος, ανέφερε ότι “Σήμερα 16 μήνες πριν τις εκλογές και με αφορμή την καθιερωμένη μας πίτα το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ο συνδυασμός μας είναι καθημερινά παρόν στα μικρά και μεγάλα θέματα της πόλης και είναι ο μοχλός πίεσης σε μια διοίκηση που 16 χρόνια τώρα είχε συνηθίσει να μην λογοδοτεί σε τίποτα και κανέναν. Είμαστε η μόνη Δημοτική Παράταξη που έχει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις για τα ουκ ολίγα θέματα της πόλης μας, τις οποίες και καταθέτουμε καθημερινά και όχι σε ένα φυλλάδιο πριν τις εκλογές”.

Διαβάστε επίσης