Αλέκος Μυλωνάς για καύσεις: συλλογή επιστολών, ως μέσον πίεσης, με αποδέκτες τους αρμόδιους Υπουργούς

Γράφει:

Ασπρόπυργος

05/10/2021, 8:35 μμ

Ο συνδυασμός «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό Κέντρο, όπου παρουσίασε την πρωτοβουλία του για ένα μείζον θέμα της Πόλης μας, τις ανεξέλεγκτες καύσεις.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέκος Μυλωνάς, μιλώντας στα ΜΜΕ της περιοχής, αφού ανέδειξε το πρόβλημα αλλά και την προοπτική επίλυσης του, η οποία έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα, με τις αλλαγές να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, και να μην περιορίζεται σε κατασταλτικές μεθόδους που δεν επιλύουν την ουσία του προβλήματος, ανακοίνωσε το ξεκίνημα της συλλογής επιστολών με αποδέκτες την ηγεσία των Υπουργείων που εμπλέκονται στο ζήτημα.

“Είναι βέβαιο πως όσοι αγνοούν αποφάσεις Δημοτικών συμβουλίων, διαβήματα και mail διαμαρτυρίας, μπροστά σε χιλιάδες επιστολές θα αναγκαστούν να δεσμευτούν για συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια και αφού κάλεσε όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες που εργάζονται στην Πόλη μας, να αναγράψουν το όνομα τους στην επιστολή, ανέφερε πως η κίνηση αυτή έχει διαπαραταξιακό χαρακτήρα και αφορά τον Ασπρόπυργο στο σύνολό του.

Μπορείτε να κατεβάστε την επιστολή ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν την επιστολή με τους παρακάτω
τρόπους, ενώ θα αναγράφουν πάνω απλώς το ονοματεπώνυμο ως υπογραφή:

  • μέσω mail: brosta2019@gmail.com
  • ιδιοχείρως στο γραφείο Αθανάσιου Τσίγκου 10 (έναντι Αγίου Δημητρίου):
  • μέσω FB (messenger to alekos milonas)

Διαβάστε επίσης