Αλέκος Μυλωνάς: Από καρδιάς και με σχέδιο ο Ασπρόπυργος θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ – Σε πανηγυρικό κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Εκλογές 2023

13/07/2023, 6:49 μμ

Αλέκος Μυλωνάς: Από καρδιάς και με σχέδιο ο Ασπρόπυργος θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 20:30 πραγματοποιήθηκαν, σε πανηγυρικό κλίμα, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ασπροπύργου, Αλέκου Μυλωνά και η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ».

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, και έξω από το εκλογικό κέντρο, πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς για να καταλήξει, λίγο πριν την κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου, σε ανθρώπινο κύμα συντονισμένο από ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον του Ασπροπύργου.

Η ανεπανάληπτη κοσμοσυρροή και κυρίως η παρουσία τόσων πολλών νέων ανθρώπων έδωσε τον πλέον ισχυρό τόνο ότι ο Ασπρόπυργος γυρίζει σελίδα. Με εγκαρδιότητα, αλλά και με αξιοσημείωτη συμμετοχή οι φίλοι του συνδυασμού και οι πολίτες του Ασπροπύργου έδωσαν το βροντερό τους «παρών» στο κάλεσμα του Αλέκου Μυλωνά για μία μάχη δράσης για τον τόπο τους, μία μάχη για τον άνθρωπο, μία μάχη για το αύριο των παιδιών του Ασπροπύργου.

Τα χαμόγελα οι εναγκαλισμοί, η αισιοδοξία, ο συντονισμένος παλμός και η αστείρευτη δυναμική του κόσμου φάνηκε ότι προετοιμάζουν και δίνουν την υπόσχεση της επόμενης μέρας για έναν «Ασπρόπυργο που θα είναι όλοι υπερήφανοι», όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μυλωνάς.

Για έναν Ασπρόπυργο χωρίς μαύρους καπνούς, στον οποίο οι πολίτες του θα αισθάνονται ασφάλεια για τη ζωή και την περιουσία τους, θα αντικρίζουν και θα ζουν το πράσινο στις γειτονιές τους, στέλνοντας τα παιδιά τους σε σχολεία που σέβονται τη γνώση και το μέλλον τους και λαμβάνοντας όλοι αυτό που τους αξίζει.

«Από καρδιάς και με σχέδιο ο Ασπρόπυργος θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ» τόνισε ο Αλέκος Μυλωνάς καλώντας όχι μόνο το πλήθος των παρευρισκομένων, αλλά και ολόκληρο τον λαό του Ασπροπύργου σε ένα κοινό ταξίδι, που ξεκινάει σε μία συγκεκριμένη ώρα. Την ώρα της δράσης. Δράσης με σχέδιο για επίλυση των προβλημάτων που στερούν από τον Ασπρόπυργο το μέλλον του, αλλά κυρίως στερούν το μέλλον των ανθρώπων του.