Ακαδημία Ικαρος Ασπροπύργου: Η ευχάριστη έκπληξη στον χορηγό τους

Γράφει:

Ασπρόπυργος

14/01/2024, 10:01 μμ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ικαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου το απόγευμα της Κυριακής (14/01), επισκέφθηκε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος the Mini Cafe στην Ελευσίνα, Γεώργιο Παροτσίδη, ώστε να τον ευχαριστήσει από κοντά για την ευγενική του χορηγία, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών.

Οι προπονητές της ακαδημίας μαζί με τους γονείς των μικρών αθλητών θέλησαν να κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη σε έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς της Ακαδημίας “Ίκαρος”, στηρίζοντας με τον δικό τους τρόπο όποιον βρίσκεται έμπρακτα στο πλάι της ακαδημίας.

Το μαγαζί αμέσως γέμισε παιδικές φωνές και γέλια, περνώντας μικροί και μεγάλοι ένα ευχάριστο και χαλαρό απόγευμα, πίνοντας ζεστά ροφήματα. Τα χαμόγελα των παιδιών “φώτισαν” ακόμη περισσότερο το μαγαζί, με τον κ. Γιώργο Παροτσίδη να τους ευχαριστεί με την σειρά του για την ευχάριστη επίσκεψη τους.

“Το να βγάλουμε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, είναι πολύ απλό και εύκολο. Θεωρούμε πρέπον να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθάνε στην πράξη και από κοντά.”, δήλωσε ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής, Νικόλαος Ντε Κραν.

Διαβάστε επίσης