Αιτήσεις επιβράβευσης νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και AΤΕΙ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από τα ΕΛΠΕ

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική, Ελλάδα

27/03/2020, 8:09 μμ

Επιβράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και AΤΕΙ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για 12η συνεχή χρονιά, επιβραβεύει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εντός ελληνικής επικράτειας. Η επιβράβευση αφορά αποκλειστικά και μόνοαποφοίτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείωντου 2019, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω της διαδικασίας των ΠανελλαδικώνΕξετάσεων ή μέσω ειδικών κατηγοριών και απευθύνεται:

Για το Θριάσιο:σε μόνιμους κατοίκους των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγάρων και Ν. Περάμου.

Για τη Δυτική Θεσσαλονίκη:σε μόνιμους κατοίκους των Δήμων Koρδελιού-Ευόσμου και Δέλτα.

Στόχο του Ομίλου αποτελείη επιβράβευση της αριστείας με αξιοκρατικά κριτήρια. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν φοιτητές που εισήχθησαν βάσει του αριθμού μορίων τους. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τα Γενικά Ενιαία Λύκειαείναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 16.000 μορίωνκαι για τα Επαγγελματικά Λύκειατα 13.000 μόρια. Διευκρινίζεται ότι στην επιλογή των φοιτητών λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία μόνογια τα μαθήματα Γενικής Παιδείας & Προσανατολισμού. Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των φοιτητών και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από όλα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1)Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου

2)Αντίγραφοτης Βεβαίωσης Συμμετοχής αποφοίτων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις (είτε βεβαίωση εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε περίπτωση ειδικής κατηγορίας)

3)Βεβαίωση σπουδών στη Σχολή/Τμήμαεισαγωγής στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (η βεβαίωση να έχει εκδοθεί το τελευταίο δίμηνο)

4)Βεβαίωση από αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω περιοχών και Δήμων

 

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Διαβάστε επίσης