Αβραάμ Μουστόπουλος: Να δώσουμε όλοι μαζί μία νέα νότα στον Δήμο και τον τόπο μας

Γράφει:

Εκλογές 2023

04/08/2023, 11:07 πμ

Γεννήθηκα τον Φεβρουάριο του 2002 και από πέντε χρονών ξεκίνησα τη μάθηση και το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Είμαι μουσικός και δάσκαλος πιάνου με τετραετή εμπειρία στο ωδείο Π.Ι.ΤΣΑΙΚΟΣΦΚΙ στην Καλλιθέα και καθηγητής για ένα έτος στο δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς στην ειδικότητα της μουσικής τεχνολογίας. Θα έλεγα ότι η μουσική είναι η αγάπη και το πάθος μου.

Από την εμβάθυνση και την εμπειρία μου στον συγκεκριμένο τομέα έχω ανακαλύψει την μοναδική ικανότητα της μουσικής να εμπνέει, να συνδέει και να ενεργοποιεί τον δημιουργικό και καλλιτεχνικό εαυτό του κάθε παιδιού. Πιστεύω ακράδαντα ότι η μουσική μπορεί να διευρύνει τα όρια των παιδιών, να τους βοηθήσει να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και τον σεβασμό προς τους άλλους, καθώς και να αναπτύξουν τις κριτικές σκέψεις και τις δεξιότητες τους στην προσωπική έκφραση.

Επιδίωξη, τιμή και χαρά μου, θα είναι να συμβάλω στην ανέλιξη παιδιών και νέων μέσω της Παιδείας και της μόρφωσης, προωθώντας ένα περιβάλλον που να ενθαρρύνει την ανακάλυψη, την καλλιέργεια και ανάδειξη των ταλέντων και τη δημιουργικότητα. Για τον λόγο αυτό ζητάω τη στήριξή σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί μία νέα νότα στον Δήμο και στο τόπο μας. Νότα χαράς και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον.

Θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ηλία. Έναν άνθρωπο με όραμα, εμπειρία και μετρήσιμη προσφορά στον τόπο μας.

Είμαστε εδώ και προχωράμε μαζί με αποφασιστικότητα για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας και των παιδιών μας.