Έφυγε από την ζωή ο Μάκης Πανταζής

Δυτική Αττική

20/05/2020, 10:27 μμ

Ο Μάκης Πανταζής έφυγε σε ηλικία 49 ετών και ήταν προπονητής του “Βύζαντα”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου:

Η Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, για την προωρη απώλεια του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας μας, Μάκη Πανταζή.

Η ανακοίνωση του «Βύζαντα»:

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα η τραγική είδηση για τον αναπάντεχο χαμό του μέλους της ομάδας – προπονητή Μάκη Πανταζή.

Θρηνούμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός γνήσιου ποδοσφαιράνθρωπου που υπηρέτησε τον Βύζαντα απ’ όλα τα πόστα. Τόσο ως ποδοσφαιριστής, ως παράγοντας αλλά και ως προπονητής.

Τα τελευταία χρόνια, η συμβολή του στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας και η προώθησή τους στην αντρική ομάδα ήταν σημαντική και επιβραβεύτηκε, αφού όλοι είδαμε Μεγαρίτες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με επιτυχία στην πρώτη ομάδα, αλλά και να στελεχώνουν με επιτυχία τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ.

Δυστυχώς ο δικός μας Μάκης, δεν πρόλαβε να συνεχίσει το έργο του στην Ακαδημίες του Βύζαντα, κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές που τον σέβονταν και τον λάτρευαν, αφού ο Θεός είχε άλλα σχέδια.

Ο Μάκης «έφυγε» νωρίς σε ηλικία 49 ετών, για την γειτονιά των Αγγέλων, σκορπώντας θλίψη και πόνο στην αγαπημένη του οικογένεια, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, στους συγγενείς αλλά και τους φίλους του.

Στον Βύζαντα αφήνει τεράστια παρακαταθήκη, μια γενιά νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που εκτός από τα μυστικά της μπάλας, τους δίδαξε πάνω απ’ όλα ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο τα οποία και ο ίδιος σε όλη του την ποδοσφαιρική διαδρομή πρέσβευε.

Ως ύστατο φόρο τιμής, σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θα παραστεί στην κηδεία του για να συνοδεύσει το δικό της παιδί στην τελευταία του κατοικία, ενώ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Βύζαντα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην σύζυγό του, τα παιδιά του και στον αδερφό του.

Καλό ταξίδι coach… Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Διαβάστε επίσης