Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ασπροπύργου: παράσταση διαμαρτυρίας για την ακρίβεια του ρεύματος

Γράφει:

Ασπρόπυργος

22/12/2021, 5:13 μμ

Γιατί για εμάς «μαύρες» θα είναι οι φετινές εορτές των Χριστουγέννων κ της Πρωτοχρονιάς.

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ελευσίνας προχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί, η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ασπροπύργου ενάντια στην πολιτική της ακρίβειας, των αυξήσεων στο ρεύμα που φέρνουν νέο χτύπημα στους μικρούς αυτοαπασχολούμενους.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την Αγ. Παρασκευή και με αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκε στη ΔΕΗ.

Στο κεντρικό πανό που απλώθηκε μπροστά στο κτίριο της ΔΕΗ Ελευσίνας αναγράφεται το σύνθημα: «Βγαίνουμε στους δρόμους, πριν μας πετάξουν στο δρόμο».

Η Ενωση διεκδικεί ακόμα να μην κοπεί το ρεύμα σε καμία μικρή επιχείρηση και να ληφθούν μέτρα στήριξης του εισοδήματος των μικρών αυτοαπασχολουμένων που υποφέρουν από την ασκούμενη πολιτική καθώς το τελευταίο διάστημα, ένα σαρωτικό κύμα ανατιμήσεων «κατατρώει» ακόμα περισσότερο το ήδη πετσοκομμένο εισόδημά τους.

Καταγγέλλει πως έχουν αρχίσει ήδη να φτάνουν οι πρώτοι λογαριασμοί με αυξήσεις έως και 50% στο ηλεκτρικό ρεύμα, η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου έχει εκτοξευτεί, ενώ οι αυξήσεις σε δεκάδες προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, όπως ο καφές, τα ζυμαρικά, οι παιδικές τροφές, τα είδη υγιεινής, τα ροφήματα, συμπιέζει ακόμα περισσότερο το λαϊκό εισόδημα.

Διαβάστε επίσης