Ένωση Επαγγελματιών Ασπρόπυργου: δίνουμε το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας & Κλιματικής Αλλαγής

Γράφει:

Ασπρόπυργος

23/07/2023, 7:19 μμ

Ε Ν Ω Σ Η   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ ΑΤ Ι Ω Ν   Β Ι ΟΤ Ε Χ Ν Ω Ν   &   Ε Μ Π Ο Ρ Ω Ν   ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 19:30 οι επαγγελματίες του Ασπροπύργου, δίνουμε το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλούν Σωματεία και Μαζικοί φορείς της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας & Κλιματικής Αλλαγής.

Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασης όλων των ζημιών που έχουν υποστεί σπίτια στην περιοχή μας, να κηρυχθεί ολόκληρη η περιοχή που κάηκε αναδασωτέα και να μην επιτραπείκαμία επιχειρηματική δραστηριότητα εκεί.

Απαιτούμε 100% αποζημίωση των πυρόπληκτων που έχασαν τα σπίτια τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Απαιτούμε το λιγοστό πράσινο που έχει μείνει στη Δυτική Αττική να προστατευτεί άμεσα με ευθύνη του κράτους και να στελεχωθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα αρμόδια Δασαρχεία με μόνιμο προσωπικό.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι, δίνουμε μαζικά το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι εμείς με τον αγώνα μας θα προστατέψουμε τα λίγα στρέμματα δάσους, το μικρό πνεύμονα πρασίνου που μας έχει μείνει, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων.

Θα προστατέψουμε τη ζωή και το βιός μας από την ερήμωση που οδηγείται ο τόπος μας.

Καμία “κλιματική αλλαγή” κανένα “ακραίο καιρικό φαινόμενο” δεν ευθύνεται για την εγκληματική υποστελέχωση των αρμόδιων υπηρεσιών και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε πλέον πολλοί.

Είναι η ώρα όλοι μας να συναντηθούμε στο συλλογικό αγώνα.

Οι προσωπικές μεμονωμένες κραυγές, όσο δίκαιες και δικαιολογημένες κι αν είναι, δεν αρκούν.

Όποτε κερδίσαμε κάτι, το κερδίσαμε όλοι μαζί.

                                                      Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος.

ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η Γραμματέας

ΦΡΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διαβάστε επίσης