Έναρξη Εγγραφών των Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

19/09/2022, 11:07 πμ

H Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και  οι εκπαιδευτικοί του Νομικού Προσώπου ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις δραστηριότητες των τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, που για το σχολικό έτος 2022-2023 είναι τα παρακάτω:

Δημοτικό Ωδείο: κλασικό πιάνο, κλασική κιθάρα, μπουζούκι, μουσική προπαιδεία, ανώτερα θεωρητικά, ειδικό αρμονίας, προετοιμασία για εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία και Τμήματα Μουσικών Σπουδών.

Με προεγγραφές: αρμόνιο, ηλεκτρική κιθάρα & ηλεκτρικό μπάσο, βιολί, σύγχρονο τραγούδι, κλασικά κρουστά, ντραμς, πνευστά (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, τρομπόνι).

Παραδοσιακοί Χοροί με τμήματα: παιδικά (ηλικίας 6 ετών και άνω), εφηβικά και ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων)

Εικαστικά.

Επιπλέον λειτουργούν τα Σύνολα:

Φιλαρμονικής, Εγχόρδων και Χορωδίας (παιδιών/εφήβων & ενηλίκων).

Για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω τμήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για την εγγραφή τους, στη Γραμματεία του Τμήματος Επιμόρφωσης, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου και ώρες 11:00  – 19:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, τις ίδιες ώρες, στα τηλέφωνα του Πνευματικού Κέντρου 210-5577191 & 210-5577593.

Διαβάστε επίσης