Έκτακτο: Επεισόδια στην Γκορυτσά-οι κρότοι ακούστηκαν στον μισό Ασπρόπυργο

Γράφει:

Ασπρόπυργος

30/12/2020, 8:53 μμ

Αφού τελείωσε η ειρηνική διαδήλωση στην Γκορυτσά και η live μετάδοση από παρευρισκομένους σειρά έλαβαν οι βόμβες μολότοφ.

Περίπου στις 20:40 ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Γκορυτσά Ασπροπύργου με την περιοχή να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Για περίπου 10 λεπτά ακούγονταν συνεχόμενοι κρότοι από βόμβες μολότοφ, οι οποίοι ακούστηκαν σε μεγάλο μήκος του Ασπροπύργου, ενώ συνεχίζουν να σκάνε περιστασιακά ακόμα.

Οι αρνητές του κορωνοϊού και ενάντιοι των σκληρών μέτρων που έχουν επιβληθεί στον Ασπρόπυργο, είχαν συγκεντρωθεί πριν τις 8 στην οδό Γενοκτονίας για διαδήλωση. Αμέσως μετά την λήξη της διαδήλωσης και της live μετάδοσης ξεκίνησαν τα επεισόδια. Χαρακτηριστικά στο τέλους του βίντεο ένας κύριος αναφέρει ότι η αστυνομία τους ευχαρίστησε για την ειρηνική διαδήλωση, πιθανόν, όμως, μερίδα των διαδηλωτών να είχε άλλα σχέδια.

Οι αστυνομικοί, με τη σειρά τους, απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων προσπαθώντας να διαλύσουν το πλήθος, ενώ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Επεισόδια είχαν γίνει και τις προηγούμενες μέρες με τους αρνητές του κορωνοϊού να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης