Άλλαξε ο Διοικητής της 2ης Μονάδας Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

Γράφει:

Ασπρόπυργος

14/08/2023, 11:11 πμ

Άλλαξε η διοίκηση της 2ης ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ Κ ΣΕΕΜΑΝ στον Ασπρόπυργο από τον παραδίδων Ανχη (ΠΖ) Γεώργιο Βασιλάκη στον παραλαμβάνων ικανότατο,γνώστη με σπουδαίο έργο στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων και μετά από προσωπική επιλογή της Ιεραρχίας τον Ανχη (ΠΖ) Γεώργιο Στυλιανίδη.

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου σε μία σεμνή και πολυ καλά οργανωμένη τελετή παρουσία του Δκτή ΔΕΠ Αντγου κ Χρήστου Χούπη.
του Υπδντη ΓΕΣ/ΔΕΔ Ταξχου κ. Σπανουδάκη Κωνσταντίνου και του Διοικητή της ΤΑΞ Κ/Δ ΑΛ κ. Γώργιο Καπράλο.

Υπήρξε παρουσία εν ενεργεία στρατιοτικών καθώς και απόστρατων.

Ο Ανχης Γεώργιος Στυλιανίδης είναι απόφοιτος Τάξης 2000 ΣΣΕ, κατέχει δυο μεταπτυχικούς τίτλους πάνω στις Διεθνείς Σχέσεις καθώς και 3 ξένες Γλώσσες σε επίπεδο Γ1 Αγγλικά,Γαλλικά, Γερμανικά και έχει αποφοιτήσει επιτυχώς σημειώνοντας πολύ καλές θέσεις και βαθμολογίες από όλα τα σχολεία του βαθμού του.

Έχει υπηρετήσει σε πολή σημαντικές θέσεις χτίζοντας ένα εξαίρετο βιογραφικό με την τελευταία να είναι ο Υπδτης στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΔΙΚΕΕ) στο Φουλεντόρφ της Γερμανίας.

Είναι παντρεμένος από το 2010 με την Παναγώτα Κωνσταντινίδου, επίσης στρατιωτικός, και έχουν δύο κόρες, την Δομνίνα 8,5 ετών και την Θέκλα 4,5 ετών.

Διαβάστε επίσης