Άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδο του Ίκαρου Νεοκτίστων – photo

Γράφει:

Ασπρόπυργος

21/02/2023, 12:10 μμ

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο γήπεδο του Ίκαρου Νεοκτίστων από άγνωστους δράστες, που έκαναν επιδρομή στα αποδυτήρια για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν μήνα. Τέσσερις μέρες νωρίτερα, οι άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν τις πόρτες των αποδυτηρίων έκλεψαν δέκα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, σόμπες, μπάλες ενώ προκάλεσαν κι αρκετές ζημιές στον χώρο.

Το Δ.Σ χθες, Δευτέρα 20/02 κατέγραψε – για μια ακόμη φορά με θλίψη – τους βανδαλισμούς στα αποδυτήρια, καθώς είχαν κλαπεί όλα τα ντουζ και οι βρύσες. Πρόκειται για μια σημαντική ζημία για τους ανθρώπους της ομάδας, καθιστώντας ακατάλληλα τα αποδυτήρια.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη οργή και θυμό (σε όλους όσους κάνουν χρήση του γηπέδου), για την επαίσχυντη πράξη των άγνωστων δραστών.

Ο Σπύρος Ρούσσος μίλησε με ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι προχώρησαν στις εξής δηλώσεις:

“Είναι κρίμα γιατί ο Αθλητικός οργανισμός έφτιαξε κάτι πολύ όμορφο και το κατέστρεψαν για λίγα ευρώ. Είναι το μοναδικό στολίδι της περιοχής μας, εκεί που παίζουν τα παιδιά μας, οι φίλοι μας και οι γνωστοί μας. Οφείλουμε όλοι μαζί να το προστατεύουμε. Η ψυχολογική φθορά σε όλο το Δ.Σ είναι μεγάλη, είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με απαράδεκτες συμπεριφορές, εκβιασμούς και τραμπουκισμούς ακόμη και στα μικρά παιδιά της Ακαδημίας μας. Είμαστε σε δυσμενή θέση και ότι φτιάχνει ο Αθλητικός οργανισμός το καταστρέφουν σε χρόνο μηδέν.”

Η φύλαξη του γηπέδου φαντάζει επιτακτική ανάγκη να προστατευτεί το μοναδικό γήπεδο της περιοχής.

Διαβάστε επίσης