Άγης Τσίγκος:Άμεσες ενέργειες και μόνιμες λύσεις για την υγεία στον Ασπρόπυργο! Άμεση λειτουργία του Κέντρου Υγείας!

Ασπρόπυργος

17/12/2020, 9:52 μμ

Δείτε την ανακοίνωση του Άγη Τσίγκου:

Στη χθεσινή (16/12/2020) συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στη συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης για την πανδημία, εκφράσαμε την ανησυχία για το πώς εξελίσσεται το δεύτερο κύμα της πανδημίας στον Ασπρόπυργο και στη Δυτική Αττική.
Είναι πια ξεκάθαρο, πως η πρόβλεψη και η μέριμνα δεν είναι τα πιο δυνατά σημεία της κυβέρνησης στη διαχείριση αυτού του δεύτερου κύματος.
Ως παράταξη είχαμε εγκαίρως ενημερώσει και δημοσιεύσει στις 14/11/2020 προτάσεις σε σχέση με το δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Έτσι και στη χθεσινή συνεδρίαση :
Ζητήσαμε την Άμεση λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην πόλη μας και στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Την άμεση ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτυού της περιοχής, ώστε οι εργαζόμενοι της μεγαλύτερης βιομηχανικής ζώνης της επικράτειας να μην στοιβάζονται στα λεωφορεία μέχρι να φτάσουν στη δουλειά τους.
Την ενίσχυση με υγειονομικό προσωπικό για το μοναδικό Γενικό Νοσοκομείο αλλά και Νοσοκομείο αναφοράς, της Δυτικής Αττικής, το Θριάσιο.
Έστω τώρα να προχωρήσουν σε στοχευμένους και εκτεταμένους ελέγχους με rapid test σε χώρους δουλειάς, καταυλισμούς και χώρους συγχρωτισμού.
Να δημοσιοποιηθεί η ακριβής επιδημιολογική εικόνα της περιοχής χωρίς να μένουν αδιευκρίνιστα σημεία.
Υπάρχει η ατομική ευθύνη για την τήρηση των μέτρων, αλλά η μεγαλύτερη ευθύνη βρίσκεται στην κυβέρνηση που πρέπει άμεσα να υλοποιήσει τα μέτρα που αναφέρουμε.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δημοτικός Σύμβουλος

Τσίγκος Αγησίλαος

Διαβάστε επίσης